Incendiu la o Parohie din Timișoara, sâmbătă noaptea. A fost nevoie de 21 de pompieri pentru a stinge focul

  de - | 17 July 2022, 1:48 PM | Regional

  0

  (foto: opioniatimisoarei.ro)

  Pompierii au fost chemați, noaptea trecută, la ora 23:50, să stingă un incendiu izbucnit la Parohia Catolică de pe strada Ioan Slavici din Timișoara, informează opiniatimisoarei.ro.

  La incendiu s-au deplasat de urgență 21 de pompieri din cadrul celor doua detasamente de pompieri din Timișoara, cu 4 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de lucru și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

  La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la podul și acoperișul unei anexe din curtea bisericii, pe o suprafață de aproximativ 120 mp, și într-o încăpere din anexă.

  Incendiul a fost localizat în scurt timp, fără a se propaga la împrejurimi.

  În jurul orei 00:35, incendiul a fost lichidat. Pompierii fac acum cercetari pentru a identifica cauza care a dus la producerea incendiului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.