Incendiu la groapa de gunoi ASA!

  de Mihai Todoca | 17 august 2018, 8:22 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: ISU Arad)

  Azi dimineață a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi situată la ieșirea din municipiul Arad către localitatea Șofronea.

  Deșeurile ard pe o suprafață de aproximativ 2500-3000 mp. Groapa de gunoi aparține de ASA Ecologic (FCC Environment Romania SRL), iar pompierii din cadrul ISU sunt asistați de angajați ai firmei care intervin cu buldoexcavatoare și camioane cu pământ.  La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și șapte Subofițeri. Cauzele producerii incedniului încă nu sunt cunoscute, dar se vor face cercetările necesare ulterioare stingerii focului.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Păi vreo 5 ani nu am avut probleme dar se vede ce bine se face colectarea “selectivă” la Arad. Bani de colectare selectivă se iau dar la groapă ajung toate deșeurile. Plasticurile se aprind una două. Mulțumim domn gunoi de primar. Și pentru viaduct și pentru stadion (când or fi gata prin202000000…) FMM M. U. E

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.