Curtici, orașul în care se moare din cauza ignoranței! Mașina de la ASA, îngropată în pământ (FOTO)

  de Doru Jidoi | 27 mai 2015, 8:50 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Știri Arad. Șoferul mașinii de la societatea ASA, cu care se colectează gunoiul în orașul Curtici, a avut parte de un eveniment neplăcut. Unul dintre cititorii Special Arad ne-a trimis fotografiile de mai jos în care se vede cum roțile mașinii au fost efectiv înghițite de pământ.

  Nu știm numele străzii – vom reveni cu detalii – dar ceea ce este mai rău este că astfel de întâmplări au loc pe mai multe străzi din oraș. „Anul trecut un mopedist a murit după ce a lovit cu mopedul său o movilă nesemnalizată”, ne scrie cititorul.

  „Lucrările de canalizare sunt făcute de mântuială, iar cei de la Primărie nu supraveghează nimic”, ne spune un localnic.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.