Cod Roșu și inundații în localități din Timiș, după ploile torențiale. Apele au năvălit în curțile oamenilor

  de - | 28 septembrie 2022, 8:07 AM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro.)

  Ploile cazute marți după-amiaza au lăsat în urmă curți și străzi inundate în localitățile din estul județului Timiș, imfomrează opiniatimisoarei.ro.

  În urma averselor, mai multe pârâie s-au umflat, iar apa a pătruns în case și gospodării din Gladna Romana și Hăuzești, sate care țin de comuna Fârdea.

  Oamenii au sunat la 112, iar în ajutorul lor au sărit echipaje ale pompierilor, însa și vecinii celor afectați de viituri.

  Citește mai mult pe opiniatimisoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.