Incendiu devastator la Sântana: a ars complet un depozit cu două mii de tone de cereale

  de Special Arad | 22 September 2019, 10:04 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În acestă noapte, în jurul orei 02:00, Detașamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii nr. 2 de intervenție Chișineu Criș și a SVSU Sântana a intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiu la un depozit de cereale.

  În depozit se aflau aproximativ 2000 tone de  cereale. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la 4 camioane de transport. Intervenția a fost foarte dificilă datorită posibilității prăbușiri construcției a prezentei din abundenta a materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției. La această oră incendiul este lichidat, se acționează pentru stingerea ultimelor focare.

  O autospecială a Detașamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului. Nu s-au înregistrat victime.

  A ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

  Forțe participante: 3 autospeciale de stingere, 1 autospecială de lucru și salvare de la înălțimi, 1 autospecială SMURD, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 14 subofițeri de la Detașamentul Arad și Garda nr. 2 Chișineu Criș, 2 autospeciale și 9 voluntari de la SVSU Sântana.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.