Poveste, aventură și veselie, duminică, la Marionete

  de Special Arad | 3 februarie 2021, 1:22 PM | Cultură

  0

  Dacă e duminică, e poveste la Marionete. Astfel, în 7 februarie, de la ora 11:00, actorii Izabela Cotescu, Nuți Dorobanțu și Sorin Dorobanțu vă poftesc să vă bucurați de o poveste pe cât de cunoscută, pe atât de îndrăgită: „Capra cu trei iezi”.

  Biletele se pot achiziționa atât de la casieria Trupei Marionete cât și online, pe www.biletmaster.ro. Ele costă: 20 lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și studenți și 5 lei pentru preșcolari și elevi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.