Încă un oraș în care vor circula tramvaie fabricate la Arad

  de Special Arad | 20 iulie 2018, 4:01 PM | Business | Naţional

  3

  „Tramvaiul românesc, fără competitori”, scria, recent, economica.net, argumentând că, după ce la Cluj a depus singura ofertă la licitaţia pentru achiziţia a 22 de tramvaie, Astra Vagoane Călători nu a avut competitori nici la Oradea. Povestea se repetă acum şi la Galaţi.

  Compania arădeană Astra Vagoane Călători este singura care a depus o ofertă în cadrul licitaţiei lansate de Primăria municipiului Galaţi pentru achiziţia a minimum opt şi maximum 18 tramvaie noi. Valoarea estimată a contractului-cadru este de 119.780.640 de lei cu TVA – peste 26 de milioane de euro, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, scrie publicația gălățeană Viața Liberă.

  Deocamdată nu se știe dacă e vorba de modelul „Imperio”, dar potrivit municipalității Galați, tramvaiele care vor fi achiziționate vor fi dotate cu facilități pentru accesul persoanelor cu dizabilități, aer condiționat, sistem de informare a stațiilor, sistem de numărare a călătorilor și sistem e-ticketing.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.