miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un oraș în care vor circula tramvaie fabricate la Arad

  de Special Arad | 20 iulie 2018, 4:01 PM | Business | Naţional

  3

  „Tramvaiul românesc, fără competitori”, scria, recent, economica.net, argumentând că, după ce la Cluj a depus singura ofertă la licitaţia pentru achiziţia a 22 de tramvaie, Astra Vagoane Călători nu a avut competitori nici la Oradea. Povestea se repetă acum şi la Galaţi.

  Compania arădeană Astra Vagoane Călători este singura care a depus o ofertă în cadrul licitaţiei lansate de Primăria municipiului Galaţi pentru achiziţia a minimum opt şi maximum 18 tramvaie noi. Valoarea estimată a contractului-cadru este de 119.780.640 de lei cu TVA – peste 26 de milioane de euro, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ, scrie publicația gălățeană Viața Liberă.

  Deocamdată nu se știe dacă e vorba de modelul „Imperio”, dar potrivit municipalității Galați, tramvaiele care vor fi achiziționate vor fi dotate cu facilități pentru accesul persoanelor cu dizabilități, aer condiționat, sistem de informare a stațiilor, sistem de numărare a călătorilor și sistem e-ticketing.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.