duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Încă un ghinionist la Obor: l-au prins cu CD-uri piratate

  de Special Arad | 8 iulie 2015, 11:10 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, într-o acțiune ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Piața Obor din municipiul Arad, a depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe CD-uri fără marcaje holografice și timbru O.R.D.A.  

  Persoana în cauză a fost legitimată, în vederea stabilirii identității, aceasta fiind o femeie în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

  Având în vedere faptul că “oferirea, distribuirea, deținerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii” reprezintă infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

  Cei 35 suporți optici, găsiți asupra persoanei, au fost ridicați în vederea confiscării.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.