Campionii României la motociclism se vor desemna la Arad! Show-ul va fi, din păcate, interzis spectatorilor

  de Dan Lazăr | 13 august 2020, 7:21 AM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport | Știri Arad

  0

  Etapele finale ale Campionatului Național de Supermoto și Viteză pe Motodrom vor avea loc pe circuitul VIK Power din Arad, între 21 și 23 august 2020. Concursul va fi organizat de clubul Motorsport Race Management București, iar la Viteză pe Motodrom vor concura clasele: Junior I, II, III, 85cc, 125 Sport, Moto 3, în timp ce la Supermoto vor avea loc clasele: SM65, SM85, SOpen, Hobby si Veterani.

  Accesul spectatorilor este, din păcate, interzis pe toată durata celor trei zile de concurs.

  Vineri este ziua dedicată în întregime antrenamentelor libere și oficiale. Ziua de vineri va începe cu înscrierea concurenților și verificarea motocicletelor și se va încheia la ora 18:30 cu Ședința Tehnică.

  Sâmbătă la ora 10:10 va avea loc sedinta cu sportivii, primele manșe ale etapei a III-a naționale urmând să înceapă la ora 14:30. Duminică, 23.08.2020, avem manșele ultimei etape naționale, acestea începând la ora 10:50 cu clasele Juniori 2 și 3, în urma cărora vom afla campionii României, festivitatea de premiere fiind programată să aibă loc la ora 14:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.