S-a stins o mamă de campioni! Mama Danielei Dodean și-a pierdut viața în această după amiază pe strada Octavian Goga…

  Când spunem familia Dodean, spunem campioni. Pentru Arad, Dodean este sinonim cu cuvântul campion. Pe Daniela o știe toată Europa, întreg mapamondul, ea fiind multiplă campioană europeană la tenis de masă, dar și campioană a României, a Portugaliei sau a Austriei.

  Tatăl fraților Dodean, a fost fotbalist, unul bun chiar la CFR Arad. Copiii săi au urmat calea sportului și ei, dar toți au ales tenisul de masă sau ping-pong-ul, cum îi mai spunem. Toți au performat în acest sport: Daniela, Andreea, Cristian și Adrian. Penultimul din enumerarea de mai înainte, Cristian, a ajuns și un bun antrenor în sportul care i-a făcut cunoscuți pe cei patru frați.

  Daniela s-a căsătorit în Portugalia și acum este Daniela Dodean Monteiro, Andreea s-a căsătorit și ea și acum se numește Golovanov…

  După o tinerețe plină de succese, astăzi, cei patru frați au primit o veste cutremurătoare. Florica Dodean, cea care le-a dat viață, cea care i-a crescut, mama lor, s-a stins din viață în această după amiază pe strada Octavian Goga din Arad.

  „Cred că aștepta ceva pe strada Octavian Goga. S-a întâmplat în față la o clinică. I s-a făcut rău și a căzut, apoi a ajuns un echipaj de la ambulanță dar era prea târziu. S-a stins. Apoi am aflat că e mama sportivei Daniela Dodean…”, spune un martor la nefericitul eveniment.

  Florica Dodean, mama fraților Daniela, Andreea, Cristian și Adrian Dodean s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani…

  Drum lin printre îngeri!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.