marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins o mamă de campioni! Mama Danielei Dodean și-a pierdut viața în această după amiază pe strada Octavian Goga…

  Când spunem familia Dodean, spunem campioni. Pentru Arad, Dodean este sinonim cu cuvântul campion. Pe Daniela o știe toată Europa, întreg mapamondul, ea fiind multiplă campioană europeană la tenis de masă, dar și campioană a României, a Portugaliei sau a Austriei.

  Tatăl fraților Dodean, a fost fotbalist, unul bun chiar la CFR Arad. Copiii săi au urmat calea sportului și ei, dar toți au ales tenisul de masă sau ping-pong-ul, cum îi mai spunem. Toți au performat în acest sport: Daniela, Andreea, Cristian și Adrian. Penultimul din enumerarea de mai înainte, Cristian, a ajuns și un bun antrenor în sportul care i-a făcut cunoscuți pe cei patru frați.

  Daniela s-a căsătorit în Portugalia și acum este Daniela Dodean Monteiro, Andreea s-a căsătorit și ea și acum se numește Golovanov…

  După o tinerețe plină de succese, astăzi, cei patru frați au primit o veste cutremurătoare. Florica Dodean, cea care le-a dat viață, cea care i-a crescut, mama lor, s-a stins din viață în această după amiază pe strada Octavian Goga din Arad.

  „Cred că aștepta ceva pe strada Octavian Goga. S-a întâmplat în față la o clinică. I s-a făcut rău și a căzut, apoi a ajuns un echipaj de la ambulanță dar era prea târziu. S-a stins. Apoi am aflat că e mama sportivei Daniela Dodean…”, spune un martor la nefericitul eveniment.

  Florica Dodean, mama fraților Daniela, Andreea, Cristian și Adrian Dodean s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani…

  Drum lin printre îngeri!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.