marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În toamnă, arădenii vor descoperi AFD #5

  de Special Arad | 23 martie 2023, 2:05 PM | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. Deși abia a început primăvara, arădenii sunt îndemnați să-și îndrepte atenția către toamnă, pentru că s-a confirmat deja: startul toamei se va da în 1, 2 și 3 septembrie, odată cu mult așteptatul eveniment Arad Fashion Days, care, în acest an, vă invită să descoperiți ediția cu numărul 5 (Discover #5).

  „Discover #5 este de fapt o încununare a celor 4 ediții anterioare de AFD pe care vrem să le aducem în ediția din acest an, creând astfel o aniversare a 5 ani de fashion în Arad”, declară designerul Paul Micșa, unul dintre organizatori.

  „Așa cum v-am obișnuit, AFD are în fiecare an o temă conceptuală sub care se desfășoară evenimentul, iar Discover #5 este conceptul din acest an, care va prezenta pe lângă show-urile binecunoscute deja și o serie de evenimente satelit dezvoltate în jurul designului vestimentar, menite să creeze contextele și pretextele dezvoltării ideii de artă, modă și comunități creative și rolul acestora în dezvoltarea Aradului”, a completat Cristina Sabău, PR-ul evenimentului.

  Prima ediție AFD a avut loc în 2019 cu un eveniment fulminant la Palatul Cultural care a adunat în jurul său nu mai puțin de 1000 de participanți, într-un show cu designeri celebrii, nume mari din industrie, alături de designeri consacrați din Arad și invitați pe măsură, Fabulous Muses (Alina Tănasă și Diana Enciu), Maurice Munteanu, Cornel Crișan, și mulți alții.

  arad fashion days day 2 2019

  De la ediția din 2019, facem un salt peste timp până în 2023, deci la ediția cu numărul 5, în care AFD vine cu un program de show-uri de prezentare a unor designeri cunosacrați în Romania și, de asemena, cu unii dintre cei mai talentați designeri tineri, absolvenți sau studenți ai facultăților de profil din țară, atent curatoriați de experți din industrie.

  Pe lângă show-urile binecunoscute deja, organizatorii vor aduce în prim plan și evenimente de fashion, workshop-uri, expoziții și instalații de modă și artă, și, de asemena, spații de dialog cu invitați și specialiști din zona de fashion din Romania.

  Ca o noutate pentru acest an, AFD va cuprinde 3 zile de evenimente, deci arădenii sunt invitați la un weekend plin de modă și artă. În ceea ce privește locația, organizatorii nu au dezvăluit încă unde se va desfășura Arad Fashion Days anul acesta, dar Ancuța Ciortea, directorul de fashion al evenimentului, ne asigură că va fi una cu totul excepțională.

  Programul final și locația vor lansate în curând și vor include actualizări suplimentare și informații specifice privind formatul și orarul fiecărui eveniment.

  Citește și: A fost fabulos, a fost Arad Fashion Days (Galerie foto) • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.