Cătălin Botezatu, Vali Cioban, Eli Lăslean și mulți alți designeri și-au prezentat creațiile pe pasarelă la „Fashion on the Bridge” | Foto

  de Raluca Medeleanu | 20 August 2021, 10:15 AM | Monden | Știri Arad | Topic special

  1

  Aradul a atins din nou un punct de fierbere pentru iubitorii de fashion, joi seara, printr-un eveniment în organizarea echipei care ne-a adus până acum și îndrăgitul „Arad Fashion Days”. Paisprezece designeri, unii cu nume mari în industrie, alții la început de drum, dar cu un viitor promițător, și-au prezentat creațiile în cadrul unui show numit „Fashion on the Bridge”, desfășurat pe pasarela de peste Mureș. Fiind ca parte a Zilelor Aradului, organizarea s-a bucurat și de sprijinul Centrului Municipal de Cultură.

  „Într-o lume gri, iată multă culoare!” – a constatat actorul Zoli Lovas, prezentator al evenimentului, în timpul defilării modelelor.

  Accesul pentru a ocupa un loc pe scaunele amplasate direct pe pasarelă s-a făcut pe bază de invitație, iar pentru ceilalți oameni care au dorit să privească spectacolul a fost montat un ecran în Parcul Eminescu, chiar în dreptul băncuțelor. Publicul a fost însă extrem de numeros, iar multe persoane au preferat să se înghesuie sus la intrarea pe pasarelă, urcându-se și pe dig, ori pe gardul din dreptul pasarelei, dintre dig și parc.

  chic by vali ciobanul arad fashion on the bridge

  Cea care a deschis spectacolul a fost Vali Cioban. Vestita creatoare de modă – care de-a lungul timpului a prezentat creații la showuri din multe țări de pe glob – a celebrat anul acesta împlinirea a 30 de ani de activitate. Joi, ea a adus pe pasarelă haine ieșite din comun, de concept, nicidecum pret a porter, iar la finalul prezentării a transmis un mesaj puternic pentru toleranță, pentru iubirea fără limite.

  catalin botezatu arad fashion on the bridge

  Cătălin Botezatu, unul dintre cele mai mari nume ale modei din România, a prezentat colecția sa haute couture „Animal Instinct”, la care a predominat motivul „animal print”, „leopard” ori „piele de șarpe”, iar modelele aveau coafuri extravagante cu pene.

  ellis eli laslean arad fashion on the bridge

  Numită și „creatoarea de modă a primei doamne”, Eli Lăslean (Ellis) creează mereu haine de o eleganță rafinată, apreciate de-a lungul strălucitei sale cariere în multe țări de pe glob. Joi seara, ea a prezentat o colecție de haine, în nuanțe preponderent rozalii, care duceau cu gândul parcă la apusul intens al soarelui.

  Au mai prezentat Bianca Ilonca, Cozacone, Arte Academy, Agnes Brown, Clara Rotescu, Zaggarro, Cosette, Lady’s Secret, Esallian și, nu în ultimul rând, Mirabel, spectacolul încheindu-se târziu în noapte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.