În septembrie vom avea parte de „sex, drugs, gods & rock ‘n’ roll”

  de Special Arad | 11 July 2014, 8:02 AM | Cultură | Știri Arad | Video

  0

  Sex, drugs, gods & rock ‘n’ roll” este cel mai recent spectacol de teatru al Companiei Aradi Kamaraszínház. Reprezintă cartea de vizită a Aradului la Festivalul Thealter International din Szeghed, ediția cu numărul 24, care va avea loc în perioada 18-26 iulie. Premiera  va avea în prima zi a festivalului, iar regia spectacolului este semnată de Tapasztó Ernő, directorul artistic al companiei de teatru. „Sex, drugs, gods & rock ‘n’ roll”, e  un spectacol antologic cu actorul  Attila Harsanyi din Ungaria. Repetițiile se desfășoară la Teatrul de Marionete în aceste zile, însă arădenii  mai au de așteptat până în septembrie ca să vadă ultimul produs teatral al celor de la  Aradi Kamaraszinhaz.

  Compania arădeană participă la festivalul din Szeghed din anul 2008. În fiecare an, un spectacol inclus în festival este selectat pentru a fi pus în scenă la penitenciarul de maximă siguranță din orașul maghiar. Trei spectacole jucate în fața deținuților poartă semnătura Aradi Kamaraszinhaz. 

  Din 2007 de la înființare și până în prezent Compania Aradi Kamaraszinhaz a câștigat 37 de premii naționale și internaționale.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.