sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În premieră la Untold 2020, The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz sau Amelie Lens vor fi la Cluj Napoca. Vezi pe cine au mai anunțat organizatorii!

  de Special Arad | 20 februarie 2020, 3:11 PM | Muzică | Regional

  0

  Printre artiștii care vor fi prezenți în acest an la Cluj-Napoca, pentru prima oară în România, la Untold, sunt The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz sau Amelie Lens, anunță organizatorii festivalului.

  „Cea de-a șasea ediție a festivalului Untold îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și care fac sold out pe marile stadioane ale lumii. Anunțăm primul val de artiști, iar în premieră în România vor veni la Untold 2020 The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens și Charlotte de Witte. De aseemenea, revin și primii 3 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, alături de trupe sau artiști precum The Script, Above and Beyond, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX, Rudimental. Alți 200 de artiști urmează să fie anunțați”, se arată într-un comunicat transmis joi de organizatorii Untold.

  Trupa „The Pussycat Dolls” s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză, și a anunțat lansarea unui single de revenire, intitulat „React”.

  „De când s-a reunit, trupa face spectacole sold out cu zeci de mii de fani, în doar câteva minute. a avut 10 piese de Top 40 în UK’s Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns Nr 1, iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, trupa este prezentă cu opt piese”, se mai arată în comunicatul Untold.

  Tototadă, revista Billboard a inclus „The Pussycat Dolls” în lista celor mai de succes proiecte apărute în anii 2000, fetele reușind și un record de vănzări, 54 de milioane de albume, iar canalul TV VH1 le-a poziționat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music.

  „Toate hiturile lor se vor auzi în vară pe mainstage-ul festivalului Untold”, spuns organizatorii.

  Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august.â

   

  Foto: Untold

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.