marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivÎn prag de alegeri, chef puternic al mahărilor din PSD și PDL, reuniți la Lipova… la un Costică! Și noi… cu cine votăm?

  de Special Arad | 21 mai 2014, 5:48 PM | Culise | Recomandările editorilor

  1

  Lipova este pe mâini bune…. Era o glumă. De ce? Pentru că e pe mâinile tuturor.  Și pare-se nimeni nu se pricepe! Din câte știm… și am și scris asta!, la conducerea Lipovei e o combinație de partide, de la stânga la dreapta politicii, fără nicio legătură cu doctrinele politice, ci doar cu mersul banului. Ceva de genul… hai să facem o șustă…(și se trage cu ochiul…). Banul statului… Și dacă banul circulă de la stânga la dreapta – și invers!- cu atât mai bine pentru toți cei care se folosesc de el…, într-o combinație vecină cu, bineînțeles, corupția!

  Iar ca să demonstrăm…

  Astăzi, de Sfinții Constantin și Elena, ne-am trezit că ajungem în Lipova, de dimineață. Nu fără o oarecare știință a situației… Așa… ce ne-am spus?… Hai să mergem să ne rugăm la biserică… că e sărbătoare mare! Și toți lipovanii pe care i-am întrebat… ne-au recomandat să mergem la Biserica din Băile Lipova, „biserica lui Costică”. „Îl știți dumneavoastră, ăla cu apele minerale… conduce Lipova și pe toți ăștia (arătând cu degetul spre Primăria Lipova – n.red.) de când lumea… E chef mare după slujbă! Vin șefii de la Arad!…”. Așa am și făcut, doar că am ajuns prea târziu să mai prindem ceva din recomandările de final ale fețelor bisericești… Pe drum am realizat că e vorba de Constantin Miloș, om de afaceri ce vinde apă minerală, pedelist lipovan de frunte, prieten cu Ioțcu, Igaș și cine trebuie… dar, mai nou sau mai vechi – depinde din ce unghi privim!, și cu PSD-ul. Că poate… dacă ăștia sunt la putere acum în Lipova, atunci cu ei trebuie să fim!

  Ce ne-am spus?

  Ne-am spus…ce dacă ne e sete și foame… hai să mai stăm puțin și să vedem dacă vin Ioțcu, Igaș (deși la el nu ne așteptam prea tare că e și el „Costel” și-și ține ziua la Pecica…), Falcă sau alți pedeliști de soi… poate-poate o s-o punem de o știre faină! Doar că surpriză  mare! Și nu de la PDL. Că n-au venit… În locul acestora a apărut, la ospățul din restaurantul Băilor (proprietate a lui Constantin Miloș), deputatul Dorel Căprar – președintele PSD Arad, primarul Lipovei, Mircea Jichici – președintele PSD Lipova, precum și alții (pesediști), pe care-i puteți vedea în fotografiile care însoțesc acest articol, dar pe care nici nu ne mai chinuim să-i amintim. Și știți de ce? Pentru că am arătat destul ca să demonstrăm că la Lipova, în timp ce străzile stau nefăcute de doi ani de zile (și nici n-o să fie făcute… dar ăsta e un subiect de viitorul apropiat…), iar alte instituții sunt vai de mama lor, mai-marii PSD-ului arădean stau la chef cu mahărul neoficial al PDL Lipova. Și-atunci, de ce să mai mergem la vot? Să votăm ce? Unul de la PDL care-i dă bani doar unuia de la PSD? Și invers!…

  P.S. 1. Proabil că PDL Lipova era la chef la Elena Udrea (PMP)… că altfel nu ne explicăm de ce n-au fost acolo….

  2. Apropo… că suntem credincioși! La Mulți Ani tuturor celor ce poartă numele de Constantin și Elena! Oriunde s-ar afla și cu oricine!

  3. Pe consilierul județean Vasilică Damian (PSD) și pe alții de la PSD… nu i-am văzut. Probabil că au ajuns într-un final că doar trebuie să-i ducă un vin consilierului local PDL Constantin Miloș (Costică – pentru prieteni), așa cum a făcut-o deputatul Dorel Căprar, după modelul „dacă e de-al nostru”…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 3 tarani PDL-isti de la Lipova nu reprezinta PDL-ul,insa Deputatul Caprar presedinte la PSD Arad – ala da, reprezinta PSD-ul. Daca aparea Falca, Iotcu, Igas, etc, mai ziceam, dar asa, ati dat-o in bara cu articolul fratilor, incercati sa vindeti gogosi, si prostii ca de obicei o sa-i „cumpere”.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.