vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  În ciuda declarațiilor lui Falcă, arădenii sunt sceptici – Protestul „Salvați Parcul Eminescu” continuă…

  de Special Arad | 17 ianuarie 2015, 2:13 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Chiar dacă scandalul care s-a iscat după aflarea planurilor de desfințare a Parcului Eminescu l-a făcut pe primarul Falcă să făcă un pas înapoi, acesta declarând ieri că are de gând să retragă proiectul, arădenii nu s-au lăsat convinși. Ei au continuat protestul și astăzi dimineață, adunându-se în același loc în care a avut loc și primul protest, în urmă cu o săptămână, la Crucea Eroilor din spatele Primăriei.

  Numărul celor care au semnat petiția online, dedicată salvării parcului, a crescut la 2835, iar în ceea ce privește încetarea protestelor, după cum a afirmat și Claudiu Cristea, liderul „Mișcării Arădene”, pe pagina sa de Facebook, „Problema încetează atunci când s-a anulat cauza ei. Iar cauza acestei probleme este adoptarea ilegală unui amendament la HCLM 201/2014. Continuăm până când vom vedea că declarațiile verbale ale oficialilor sunt acoperite juridic”.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.