În câteva zile se vor putea depune dosarele pentru prelungirea autorizaţiei de taxi

  de Special Arad | 18 June 2014, 6:46 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad anunţă toate persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi familiale, precum şi persoanele juridice care desfăşoară activitate de transport persoane şi marfă în regim de taxi, că în perioada 20 iunie-19 iulie 2014 se vor depune dosarele pentru prelungirea autorizaţiei taxi.

  Acest lucru se face în condiţiile art. 11 alin. (5) din Legea nr. 38/2003, modificată şi completată, după următoarea programare:

  – Literele A  şi D în zilele de luni 23 iunie şi joi 3 iulie;

  – Literele B şi F în zilele de marţi 24 iunie şi luni 7 iulie;

  – Literele C, E şi G în zilele de miercuri 25 iunie şi marţi 8 iulie;

  – Literele H, I, J, K şi L în zilele de joi 26 iunie şi miercuri 9 iulie;

  – Litera M în zilele de vineri 27 iunie şi joi 10 iulie;

  – Litera P în zilele de luni 30 iunie şi vineri 11 iulie;

  – Literele N, S şi U în zilele de marţi 1 iulie şi luni 14 iulie;

  – Literele O, R şi T în zilele de miercuri 2 iulie şi marţi 15 iulie;

  – Literele V, Y şi Z în zilele de vineri 20 iunie şi vineri 4 iulie.

  În zilele de 16, 17, 18 şi 19 iulie 2014 se vor prelua dosare de prelungire fără programare. Documentele necesare pentru prelungirea autorizaţiei taxi, modelul de cererii, precum şi declaraţiile necesare pot fi obţinute de pe site-ul instituţiei noastre www.primariaarad.ro sau de la Serviciul Transport Public Local, Autorizare Activităţi Economice (Palatul Cenad, camera 3).

  Pentru transportatorii autorizaţi a căror documentaţie este completă şi îndeplineşte toate condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare se va afişa în data de 02.08.2014 pe site-ul Primăriei Municipiului Arad şi la sediul Serviciului Transport Public Local, Autorizare Activităţi Economice, programarea pe zile în vederea ridicării autorizaţiilor taxi cu valabilitatea prelungită, informează publicația Adevărul. Eliberarea autorizaţiilor taxi cu valabilitatea prelungită pentru încă 5 ani va începe din data de 20.08.2014, în acelaşi timp se va semna contractul de delegare a gesiunii, se vor elibera ecusoanele. Acestea se vor desfăşura pe baza programării prestabilite, fiind condiţionată de prezentarea transportatorului cu autovehiculul autorizat, predarea autorizaţiei taxi (în original) cu valabilitatea expirată, a contractelor de atribuire în gestiune delegată, precum şi a ecusoanelor aferente.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.