În Arad, proiectul Hercules a ajuns doar la Șimand. Copiii atrași spre badminton, fotbal și tenis de masă

  de Dan Lazăr | 6 August 2022, 4:59 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  În derularea Proiectului Hercules, Aradul s-a axat pe mediul rural, proiectul desfășurându-se în localitatea Șimand, la badminton, fotbal și tenis de masă.

  S-au înscris peste 100 de copii, cei mai mulți la badminton, urmat de fotbal și de tenisul de masă. Copiii au fost foarte încântați și dornici să descopere tainele celor trei discipline sportive.

  Proiectul se derulează în parteneriat cu ACS Șoimii Șimand, Primăria comunei Șimand și Școala Gimnazială Șimand, prin profesorii Marcus Daniel, Tomuța Simona și Balaban Ciprian.

  În perioada 25 iulie – 19 august, Ministerul Sportului derulează Proiectul Hercules, un program destinat atragerii copiilor către sport, care oferă elevilor cu vârste între 6 și 14 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline sportive, pe durata vacanțelor școlare. Proiectul va fi dezvoltat și permanentizat pe durata vacanțelor școlare, cu obiectivul de a deprinde copiii cu practicarea sportului.

  FB IMG 1659794008965

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.