marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivImagini în exclusivitate cu jaful armat de 60 de secunde de la Chișineu-Criș

  de Ioana Costaș | 14 mai 2023, 7:18 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Jaful armat de duminică dimineața ce a avut loc la o sală de jocuri de noroc din orașul Chișineu-Criș a fost surprins de camerele de luat vederi amplasate în incinta cazinoului. Special Arad a intrat în posesia acestor imagini și vă prezintă filmul evenimentului.

  Jaful a durat 60 de secunde. În prima imagine pot fi observați cei doi bărbați intrând în sala de jocuri de noroc (în partea de sus a imaginii). Aceștia sunt îmbrăcați în negru, au cagule pe față și poartă mănuși pe mâini. În partea de jos a imaginii sunt cei doi clienți prezenți în cazinou în momentul jafului. Cei doi s-au ridicat în picioare pentru că au auzit zgomote venind dinspre intrare, însă nu îi văzuseră încă pe hoți.

  jaf 01

  În a doua imagine, în partea dreaptă jos, cei doi clienți ai cazinoului au mâinile ridicate, iar în celelalte imagini hoții sunt observați la casierie, unul dintre ei urcând peste pult, pentru a putea ajunge la bani, în timp ce casierul ridică mâinile.

  jaf 02

  În a treia imagine, în partea stângă jos, este vizibil un rucsac, pe care atacatorii l-au adus cu ei pentru a pune banii, iar în mâna unuia dintre hoți poate fi observat ceea ce pare a fi un pistol. În partea de sus a imaginii pot fi văzuți cei doi clienți ai sălii de jocuri, în genunchi, cu mâinile sus, în timp ce hoții sunt la casierie.

  jaf 03

  În ultima imagine, hoții, după ce au luat cei 7.500 de lei de la casierie, se îndreaptă spre ieșire. Înainte de a ieși însă, unul dintre atacatori poate fi observat arătând spre cei doi clienți, aflați tot în genunchi și cu mâinile sus. În partea de jos a imaginii apare casierul, de asemenea, cu mâinile sus.

  jaf 5

  Cei doi hoți nu au fost identificați și prinși până la acest moment, polițiștii efectuând cercetări în acest sens.

  Citește și: Jaf armat într-un cazinou din Chișineu-Criș. Atacatorii i-au culcat pe toți la pământ și au fugit cu banii

  Citește și: Hoții care au jefuit sala de jocuri din Chișineu-Criș, prinși. Clienții cazinoului, complicii atacatorilor

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.