Compania de Apă anunță spălarea rețelelor în localitățile Șofronea și Sânpaul

  de Special Arad | 20 August 2021, 2:23 PM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Compania de Apă Arad desfășoară, în localitățile Șofronea – Sânpaul, spălări ale conductelor, după lucrările de reparații care au avut loc la rețeaua de distribuție în zonă, în ultimele două săptămâni. Din această cauză, apa de la robinet din cele două localități prezintă turbiditate ridicată și este recomandabil ca, până la încheierea operațiunilor de spălare a rețelelor, să fie folosită doar pentru uz gospodăresc.

  Laboratorul de Apă Potabilă al Companiei efectuează periodic analize de monitorizare a calității apei. Compania de Apă Arad cere scuze abonaților afectați și îi asigură că se depun toate eforturile ca situația să fie remediată cât mai rapid posibil.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Realitatea bate filmul!
   Compania de Apă anunță azi 20.08.2021 ca efectuează aceste lucrări, dupa ce toată săptămâna a primit nenumarate sesizări din partea locuitorilor celor două localități, sesizări la care s-a raspuns cu „asta este, se mai întâmplă”, fara sa ofere un raspuns clar în ceea ce privește intervențiile si timpii de soluționare.
   Acest comunicat a venit dupa ce au fost depuse reclamații la Protecția Consumatorului.
   Realitatea este ca timp de mai bine de o săptămână (si probabil situatia nu se va remedia în weekend), apa nu a putut fi folosita pentru consum, pentru gătit, nici macar pentru spălarea rufelor, cu toate acestea în urmatoarea factura va urma sa fie facturată ca apa potabilă.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.