vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ilie Cheșa: „Am decis să nu mai majorăm taxele și impozitele locale”

  de - | 13 decembrie 2021, 5:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD și-a asumat să se implice activ în actul administrativ local din Arad, iar prima consecință pozitivă este faptul că nu se vor majora taxele și impozitele locale pentru a compensa scumpirea prețului la gigacalorie.

  „Pe de altă parte, prioritatea zero rămâne eficientizarea sistemului de încălzire centralizat iar găsirea unor soluții tehnice nu mai suportă nicio amânare. Sunt sume de bani importante pe care le alocăm periodic din bugetul local pentru acoperirea pierderilor. Nu trebuie să ignorăm nici efortul financiar venit din partea cetățenilor. Chiar în momentul de față avem în discuție mai multe variante de lucru pe care le vom prezenta în scurt timp arădenilor.
  Din punctul nostru de vedere, soluția e clară, investiții focusate în infrastructură și continuarea retehnologizării capacității de producţie a CET-ului și nu mai mulți bani din buzunarele arădenilor”, afirmă viceprimarul Ilie Cheșa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.