joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  I-au prins pescuind ilegal lângă Pecica

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 3:39 PM | Pecica | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Miercuri, 8 iulie, în jurul orei 22.30, un echipaj din cadrul Grupei de Supraveghere și Ordine Publică Pecica a depistat în flagrant, două persoane care pescuiau cu unelte neautorizate.

  Persoanele au fost depistate pe malul drept al râului Mureș, în apropierea localității Pecica, în timp ce pescuiau cu două unelte tip crâsnic.

  Jandarmii au identificat persoanele, acestea fiind doi bărbați cu varsta de 43 de ani respectiv 58 de ani, cu domiciliul în orașul Pecica.

  Având în vedere faptul că deținerea sau folosirea la pescuit, de către persoane neautorizate, a unor unelte de pescuit comercial reprezintă infracțiune, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

  Uneltele folosite au fost ridicate, în vederea confiscării, până la finalizarea cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.