duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Humorror Show, sau ceva de genul, dar mai original: Ada Milea et co. la Nerv

  de Tomck@t | 26 septembrie 2014, 6:43 PM | Cultură | Muzică | Știri Arad | Video

  1

  În timp ce (re)ascultam cu zâmbetul involuntar pe buze piesele Adei Milea, mi-a venit în minte o întrebare la care până acum nu m-am gândit, în mod mirific: în ce gen poate fi trecută muzica creată de (mai nou) grupul Ada Milea – Bobo Burlăcianu – Cristi Rigman? Acid-Alternative-junky-folk… la concluzia asta am ajuns. Spre bucuria publicului, am putut (re)asculta soundtrack-urile piesei de teatru „Leonce și Lena”, regizat de Măniuțiu, ce s-a jucat și la Arad la Festivalul de Teatru Nou, anul acesta.

  Ada Milea nu mai are nevoie de nicio prezentare, Bobo Burlăcianu ex-Fără Zahăr… decât atât, că e ex-Fără Zahăr, iar despre Cristi Rigman putem spune că e actor la Teatrul Național din Cluj și că se integrează foarte bine în acest trio, care uneori e doar duo sau „numai” cvartet, fiind cu toții într-o incredibilă simbioză, fermecată parcă, ca niște copii care nu s-au certat niciodată pe probleme de genu’: a cui va fi păpușa Barbie fără cap și fustă, și cine rămâne cu mașinuța Dacia SuperNova pe post de „Knight Rider”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.