marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Huawei P60 Pro, posibil cu procesor Snapdragon 8 Gen 2 și camere Sony

  de Special Arad | 4 februarie 2023, 11:03 AM | IT

  0

  (foto: androidheadlines.com)

  După modelul Huawei Mate Pro 50 lansat anul trecut, compania chineză se pare că are în lucru un nou model emblematic. Este vorba despre Huawei P60 Pro, despre care au apărut primele informații. Telefonul va avea, în mod surprinzător, procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 4G. Această informație provine de la o sursă din China, care afirmă că viitorul smartphone Huawei va fi lansat în martie acest an.

  Potrivit AndroidHeadlines, sursa chineză a postat și o imagine cu Huawei P60 Pro, partea din spate, unde apar și specificațiile telefonului. Se poate vedea un modul foto, stânga sus spate, cu o cameră principală uriașă împreună cu două camere suplimentare pe spate. Acea insulă a camerei arată destul de ciudat și pare puțin disproporționată față de specificațiile telefonului. O astfel de insulă spate se află și pe Huawei Mate P50 Pro, dar are patru camere foto.

  Fișa de specificații partajată vorbește despre o cameră principală de 50 de megapixeli (Sony IMX888), împreună cu o cameră ultra-wide de 50MP (Sony IMX858). A treia cameră de pe spate va fi una cu teleobiectiv de 64 megapixeli (OmniVision OV64B). Camera frontală va avea 32MP. Aceste informații și cele de mai jos, chiar dacă sunt adevărate, nu au fost confirmate momentan de Huawei.

  Din aceeași sursă aflăm că procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 4G va alimenta Huawei P60 Pro. Acest lucru s-ar putea întâmpla cu ușurință, deoarece Huawei Mate 50 Pro este alimentat de varianta 4G a lui Snapdragon 8+ Gen 1. Ne așteptam ca acest procesor să fie inclus și în P60 Pro, dar Huawei ar putea căuta să avanseze. Vă reamintim că Huawei P60 Pro nu va avea conectivitate 5G.

  Dispozitivul va include un afișaj QHD+ OLED de 6,6 inch (16,76 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și luminozitate maximă de 1.920 Hz. A fost menționată și o baterie de 5.000 mAh, care va oferi suport de încărcare cu fir de 100W, împreună cu suport de încărcare fără fir de 50W.

  Telefonul va fi certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf. Huawei P60 Pro va veni cu sistemul de operare HarmonyOS 3.0 din cutie, cel puțin în China. Nici de această dată serviciile Google nu vor fi la bord, o bilă neagră pentru viitorul smartphone Huawei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.