Huawei lucrează la un telefon pliabil asemănător cu Galaxy Z Fold 2

  de Special Arad | 5 October 2020, 2:31 PM | IT

  0

  O cerere de brevet a companiei Huawei a fost publicată în urmă cu puțin timp și conține imagini ale unui design de telefon pliabil, care este izbitor de similar cu Samsung Galaxy Z Fold2. Acest viitor smartphone pliabil Huawei are un ecran exterior aproape fără margini și un afișaj principal tip tabletă, flexibil.Afișajul exterior are o decupare cu două găuri, în timp ce afișajul principal pare să aibă un ecran fără notchși margini foarte subțiri.

  Conform brevetului depus la Oficiul de Stat pentru Proprietatea Intelectuală din Republica Populară Chineză, amintit mai sus, Huawei ar putea lucra la un alt telefon pliabildupă unHuaweiMate x și Huawei Mate Xs.Datele și schițele din acest brevet ne arată un design de telefon pliabil, care este izbitor de similar cu Samsung Galaxy Z Fold2.

  Există un afișaj exterior care practic nu are rame,are două găuri pentru camerele foto, în timp ce afișajul principal flexibil tip tabletă este fără crestătură sau decupaj pentru camere. Tot în schițele care însoțesc cererea de brevet vedem configurarea departamentului foto spate. Este un modul dreptunghiular, în timp ce o altă schiță prezintă un design cu un sistem de camere foto poziționate vertical.

  Butoanele de volum, butonul de pornire și un senzor de amprentă încorporat în acesta sunt prezente pe rama laterală din partea dreaptă. Un conector USB Tip-C și grila difuzoarelor sunt prezente în partea de sus, în timp ce marginea inferioară are un slot pentru o tăviță SIM. Telefonul pliabil este prevăzut să se deschidă și să se închidă ca o carte la fel ca Samsung Galaxy Z Fold2, conform91Mobiles. Până în prezent, Huawei a lansat Mate X și Mate Xs, ambele oferind un afișaj pliabil în exterior.

  Chiar și balamaua telefonului brevetat de compania Huawei arată similar cu balamaua HideawayHinge aflată pe Galaxy Z Fold2. Nu suntem siguri dacă Huawei intenționează să aducă acest design pe piață, dar pare a fi unsmartphone pliabil demn de a concura cu Samsung Galaxy Z Fold2, văzând cum arată cele două telefoane.

  În mod separat, Huawei a depus recent un brevet pentru un telefon cu designul camerei spate tip Nokia 9.1 PureView . Are un modul în spate, care poate găzdui până la cinci camere. Huawei a depus mai multe variante ale aceluiași design, una în care modulul este plasat în colțul din stânga sus, alta care este în centru și una în dreapta sus. Telefonul ar putea fi o ofertă emblematică, dar momentan nu se poate spune cu certitudine. Imaginile brevetate arată că telefonul are un buton rotativ pentru volum și un buton de alimentare pe partea laterală dreaptă. Portul USB Type-C și ceea ce arată ca fiindslotul pentru tăvița SIM sunt în partea de jos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.