vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Horror de Arad: Duminică seara cu sicriul în intersecție | Video

  de Lajos Notaros | 25 februarie 2018, 9:33 PM | Recomandările editorilor | Strada

  7

  Acum nu vrem să exagerăm, s-o luăm pe urmele colegilor care fac din broască girafă – chestia cu tânțarul e prea veche! –, a fost probabil o neatenție, să nu spunem neglijență în serviciu, din partea celor de la Silentium Aeternum, o firmă de pompe funebre cu un nume foarte adecvat: Liniște pe Veci, cert este că la intersecția dintre Pădurii și Dorobantilor au scăpat pe jos mortul, cu sicriu cu tot, mașinile din spate fiind puse în dificultate, având în vedere că până acum nicio reglementare nu stabilește unde se încadrează dacă accidentezi în circulație un mort.

  Fiind și duminică seara, nu sunt prea mulți pe drumuri prin Arad care să se fi întâlnit până acum cu o astfel de situație, în fond, când te trezești în fața ta pe carosabil cu un sicriu negru, din care un văl se ridică, parcă gata să-i dea drumul la cel dinăuntru, nu e foarte sigur dacă vei reacționa adecvat.

  Depinde de ce ai citit, dacă ai văzut destule filme horror, dacă esti fan Dracula sau dacă pur și simplu esti treaz sau nițel abțiguit și nu-ți vine să crezi ochilor și simțurilor.

  Informatiile noastre însă ne spun că nu s-a întâmplat nimic grav, mașinile s-au oprit la timp, sicriul a crăpat nițel, dar nu din cauza celui dinăuntru, ci din cauza șocului cu asfaltul, ceea ce rămâne e poate ideea ultimului drum care nu este întotdeauna așa cum ne vine să credem: în pace și liniște eternă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sunt singura persoana la care i se pare deplasat titlul articolului?
   Presa din ziua de azi nu mai are subiecte reale si se hraneste cu greseli pe care le exagereaza si dramatizeaza pentru a atrage atentia?
   Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul citind……NIMIC!!!!!!

   --3 voturi
   +1
   -1
   • Noi scriem, Dumneavoastra decideti daca cititi ori nu.
    Ne pare totusi bine ca ne-ati citit. iar venind vorba de titlu, n-are nimic deplasat. Daca erati in masina de dupa, vazand ca va vine un sicriu descuperit cu valul fluturand in fata, fiti sigur(a) ca aveati o senzatie horroristica. In rest fapte: o masina de pompe funebre si-a pierdut mortul intr-o intersectie duminica seara. Ce vreti mai exact: raspunde la toate intrebarile jurnalistice de baza: ce,cine, cand, cum, de ce…
    Putina fantezie, Mimi draga…

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.