sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Horia Medeleanu: Terorismul a lovit!

  de Horia Medeleanu | 16 iulie 2016, 2:00 PM | Opinii

  1

  Terorismul a lovit din nou în Franța. Faptul că a ales „Ziua Națională” are o semnificație clară. Terorismul islamic a îmbrăcat o formă de război psihologic, un război al nervilor. Lovind în Ziua Națională, efectul este copleșitor. Spaima pe care o provoacă se extinde, însă, în întreaga lume creștină.

  În anul 1631, în urma unei „revelații”, Mahomed a ordonat credincioșilor săi: „Omorâți-i oriunde i-ați afla pe necredincioși!”, adică pe creștini, „nu există alt Dumnezeu în afara lui Allah și Mahomed este trimisul său!”. Prin aceste cuvinte cu valoare de Testament s-au pus bazele Războiului Sfânt (Jihadul), adică războiul total și permanent prin care întreaga lume să se convertească la monoteismul islamic.

  Prin multele acte teroriste pe care le practică, „fii lui Allah” dovedesc planurile lor de perspectivă: un stat theocrat musulman universal.

  Cine le stă în cale? Cum? Democrațiile occidentale sunt vulnerabile prin însăși natura lor. Sunt permisive tocmai datorită valorilor morale pe baza cărora s-au constituit: umanitarismul, toleranța, respectul opiniei celuilalt, libertatea de mișcare. Dar aceste valori favorizează – pare neverosimil – expansiunea musulmană. În mod ciudat, valorile noastre – plămădite în multe secole de eforturi umane – se întorc împotriva noastră. Libertatea de mișcare, circulația fără opreliști, au permis o veritabilă invazie „pașnică” a musulmanilor în Europa. Cu propria noastră îngăduință oferim condiții favorabile pentru împlinirea planului musulman. Să nu uităm, mila este una din valorie creștine fundamentale, Islamul nu o are!

  În încheiere, amintesc amenințarea Marelui Haham al Siriei: „nu vom acționa din exterior (cu armată, nota mea), îi vom învinge pe americani din interior!”.

  Amenințare valabilă și pentru noi, europenii. În unele moschei din Europa occidentală s-au descoperit adăposturi de armament. Existența lor nu poate să ascundă scopul lor, în schimb noi, românii, acceptăm construirea unei mari moschei în capitala țării. Desigur, Constituția noastră garantează libertatea exercitării tuturor cultelor religioase. În cazul celui musulman, însă, este necesar să fim prudenți, să putem preîntâmpina orice surpriză care poartă semnul Semilunei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar de occidentalii care le bombardeaza tarile, le fura zacamintele, le faciliteaza migratia, tocmai pentru a amesteca popoarele si a le slabi coloana nationala , nu spuneti nimic?!! De cei care sunt” umanisti” si vor sa distruga crestinismul, sa-ti dea model femeia cu barba, nimic??

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.