marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Horațiu Mălăele, alături de fiul său și de muzicianul Radu Captari, la Arad

  de Special Arad | 3 decembrie 2018, 2:49 PM | Cultură

  0

  „Ediție Specială” este un nou proiect marca Horațiu Mălăele, care va ajunge la Arad în seara de marți, 4 decembrie (ora 19:30), în sala Filarmonicii de Stat Arad. Maestrul ironiei și al hazului ascuțit va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, și de muzicianul Radu Captari.

  Spectacolul are o dinamică deosebită, Mălăele tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator să treacă de la lacrima emoției la râsul în hohote.

  Noul spectacol are la bază texte puternice, pline de emoție, pigmentate cu momente „Best of Horațiu”, culese din cele mai bune reprezentații ale actorului. Muzica special aleasă de Radu Captari și melodiile noi compuse pe texte ale lui Horațiu Mălăele vor întregi acest univers în care veți trăi pentru o oră și jumătate.

  După spectacol: proiecție de film

  Recitalul va fi urmat de proiectia filmului „Funeralii Fericite“, o comedie în care Horațiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Filmul ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul „Horațiu Malaele – Ediție Specială” vor beneficia în mod gratuit de vizionarea peliculei.

  Bilete

  Biletele se pot cumpăra la casa de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” în fiecare zi, de marti până vineri, în intervalul orar 10 – 14 și 17 – 19, dar și online, de pe www.ticketnet.ro.
  Informații la numărul 0735 861 834.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.