miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis vin la Teatrul de Vară din Arad

  de Special Arad | 17 iulie 2023, 3:27 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Recital de poezie și muzică cum rareori mai vezi prin Arad. Miercuri, pe data de 19 iulie, începând cu ora 20.00, arădenii sunt așteptați la Teatrul de Vară pentru un recital de muzică și poezie. Potrivit oficialilor Centrului Cultural Județean Arad, pe scena din curtea centrului „vor urca doi artiști excepționali: Horațiu Mălăele și Nicu Alifantis. Va fi o seară cu glume, monologuri, poezie și muzică. Un spectacol al eleganței, inteligenței și umorului, care va provoca hohote de râs”.

  1,5 lei biletul pentru elevi

  Cei interesați de eveniment trebuie să știe că intrarea nu e liberă, dar că prețul unui bilet e ridicol de mic: un bilet pentru adulți costă 6 lei, în timp ce un bilet redus pentru elevi e doar 1,5 lei. „Biletele se pot achiziționa de la Teatrul de Vară (str. Gheorghe Barițiu nr. 16), în zilele de luni și marți, între orele 09.00 – 16.00 și miercuri între orele 09.00 – 16.00 și 18.00 – 20.00, pentru spectacolul din săptămâna respectivă”, mai spun organizatorii.

  Ce omit să spună aceștia, dar vă spunem noi este că un astfel de spectacole cu greii scenei românești nu ar trebui ratat, chiar dacă e vară, chiar dacă e caniculă și chiar dacă trebuie să scoatem câțiva bănuți din buzunare. În mod normal, cele două vedete ale teatrului și muzicii urcă pe scene în spectacole a cărui bilet urcă și el peste 100 de lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.