Hora ratează meciul cu Chindia! Fotbalistul echipei UTA este infectat cu COVID-19

  de Lucian Dănilă | 22 octombrie 2020, 3:26 PM | Sport

  0

  Ioan Hora, atacantul echipei UTA care a marcat în meciurile cu Dinamo și cu Hermannstadt, va rata meciul din acest weekend cu Chindia Târgoviște. În urma testelor efectuate ieri de componenții lotului echipei UTA, Hora a fost pozitiv la testul pentru Sars-COV-2.

  Declarat jucătorul meciului la Pitești, dar și duminică la Mediaș, Hora îi va lipsi antrenorului Gyuszi Balint. „Îmi pare rău pentru Hora pentru că se afla într-un progres evident în ceea ce privește exprimarea individuală. A avut aceste reușite cu Dinamo și cu Hermannstadt, încrederea cu care a executat penalty-ul cu Dinamo și execuția de la Mediaș, dar din păcate aceasta este situația și sper să treacă cât mai repede peste acest moment. Cred că avem soluții în lipsa lui Hora. Sper să avem același spirit pe care l-am arătat cu Hermannstadt și dacă va fi așa sunt convins că vom câștiga”, spune antrenorul echipei UTA.

  Marian Pleașcă, jucător care a acuzat o întindere în meciul de la Mediaș, iese și el din circuit timp de două săptămâni. „Sunt probleme inerente ale jucătorilor care s-au confruntat cu o perioadă de inactivitate lungă”, a subliniat Balint.

  Pentru meciul cu Chindia revin Erico da Silva, Alex Ioniță și Michovil Klapan.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.