vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Honor vrea să lanseze două telefoane pliabile în primul trimestru din 2022

  de Special Arad | 7 decembrie 2021, 1:25 PM | IT

  0

  (foto: Honor)

  Sunt informații de mai mult timp că Honor va lansa telefoane pliabile. Compania chineză în sine a confirmat numele de cod intern Honor Magic X. Destul de recent o altă informație sugerează o cronologie de lansare nu pentru unul, ci pentru două smartphone-uri pliabile Honor.

  Potrivit Changan Digital King, citat de GizmoChina, compania Honor va lansa două smartphone-uri pliabile înainte de primăvară în China. Dacă totul decurge conform planului, primele smartphone-uri pliabile cu marca Honor vor fi disponibile în primul trimestru din 2022.

  Potrivit sursei, unul dintre aceste telefoane se va deschide pe vertical în sus și în jos, în timp ce celălalt se va desfășura orizontal în stânga și în dreapta. Cu alte cuvinte, compania va lansa un model tip clapetă, precum și un model în stil tabletă, cum sunt actualele telefoane Samsung Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3.

  Conform unor zvonuri anterioare ecranul mare pliabil al telefoanelor Honor va fi similar cu HUAWEI Mate X2. Nu este surprinzător, deoarece aproape toate dispozitivele lansate de Honor, după ce s-a separat de Huawei, seamănă în continuare cu produsele fostei sale companii mamă. Acest lucru se datorează faptului că dezvoltarea acestor dispozitive cel mai probabil a început atunci când cele două mărci se aflau sub același acoperiș.

  Potrivit lui Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) și un cunoscut expert în afișaje, Honor va folosi ecrane pliabile furnizate de companiile chineze BOE și Visionox . Este de așteptat ca modelul pliabil în stil tabletă să aibă un ecran interior de 8 inch (20,32 centimetri), deci mai mare decât la Samsung Galaxy Z Fold 3 (6,7 inch) și un ecran exterior de 6,5 inch (16,51 cm) și acesta mai mare decât la Fold 3 (6,2 inch). Apropo, Galaxy Z Fold 3 este în topul celor mai bune telefoane din 2021!

  Era vorba că Honor va lansa primul său smartphone pliabil în trimestrul patru din acest an, dar acum nu pare să fie cazul. În cele din urmă, deși numele oficiale ale acestor dispozitive viitoare sunt momentan un mister, există șansa ca acestea să poată fi numite Honor Magic Fold și Honor Magic Wing, conform mărcilor comerciale înregistrate recent de compania din China.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.