Honor ar putea lansa în curând primul său telefon pliabil

  de Special Arad | 15 October 2021, 5:04 PM | IT

  1

  (foto: techradar.com)

  A trecut ceva timp de când nu am mai auzit zvonuri despre un telefon pliabil de la Honor, dar o nouă informație sugerează că un telefon pliabil numit Honor Magic X ar putea fi foarte aproape de lansare. Poate chiar să vadă lumina zilei înainte de sfârșitul acestui an.

  Această informație vine de la fanii Huawei de pe rețeaua de socializare chineză Weibo, via TechRadar. Aflăm tot de aici că viitorul telefon pliabil Honor Magic X va fi construit pe linii cu Huawei Mate X2. Honor a debutat ca un brand spin-off pentru Huawei, desigur, așa că este logic că cele două companii împărtășesc încă informații tehnice.

  Singurele alte informații din această sursă sunt că telefonul pliabil Honor Magic X va fi disponibil înainte de sfârșitul anului și că Honor are multă încredere în el. Această posibilă fereastră de lansare se potrivește cu mai multe zvonuri precedente despre această lansare.

  S-a vorbit anterior despre o dimensiune a ecranului în format deschis de aproximativ 8 inch (20,32 centimetri). Această diagonală a ecranului se potrivește cu a modelului Huawei Mate X2. În același timp este mai mare decât a telefonului pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3, de 7,6 inch (19,30 cm). Acesta din urmă face furori peste tot unde a fost lansat în lume. În interior la Honor Magic X am putea vedea procesorul Snapdragon 888 sau Snapdragon 888+.

  Dar compania Honor s-ar putea să nu se oprească aici. Sunt mai multe informații că dezvoltă, de asemenea, un telefon pliabil în stil clapetă pentru a concura cu Motorola Razr și Samsung Galaxy Z Flip 3. Despre acest telefon Honor tip Flip, caracteristicile și specificațiile preconizate, sunt și mai puține informații.

  Telefoanele pliabile nu sunt o idee nouă în acest moment. Cele două modele pliabile Samsung – Fold și Flip – sunt la a doua generație, nu mai sunt modele de nișă sau experimentale, iar dovada este numărul foarte mare de telefoane vândute de Samsung. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Samsung Galaxy Z Flip 3 sunt două telefoane bine fabricate, cu multe specificații excelente și, chiar dacă scumpe, nu complet inaccesibile.

  Honor, Google, Xiaomi sau chiar Apple se așteaptă să intre curând în luptă. În acest fel, prețul va scădea și mai mult, iar oricine este interesat să cumpere un telefon pliabil va avea mai multe posibilități de alegere. În viitorul apropiat s-ar putea să vedem că vânzările acestor telefoane pliabile ating o cotă importantă de piață.

  Momentan, telefoanele pliabile sunt la capătul scump al spectrului de prețuri pentru smartphone-uri. Tehnologia de fabricație pentru telefoanele pliabilele este momentan scumpă, dar sperăm că Honor reușește să păstreze tradiția în a lansa un telefon accesibil, chiar dacă este pliabil.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.