joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Hat-trick Petrilă! Lipova a bătut Mailatul pe sinteticul de pe Șega (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2015, 6:42 PM | Sport

  0

  Șomii Lipova și Voința Mailat au reluat pregătirile pentru returul campionatului din Liga a 4-a. Ca și în vară, cele două echipe au jucat un meci de pregătire, meci încheiat – ca și în campionat – cu victoria echipei din Lipova.

  La echipa lui Marius Grad se vede suflu nou. Sergiu Popa și Borteș s-au dovedit un real plus în echipa clasată pe locul al treilea la finalul turului. Vedeta meciului a fost însă Petrilă, atacantul celor de la Lipova marcând de trei ori în prima repriză, tot el fiind acela care a obținut un penalty la scorul de 0-1.

  Scorul l-a deschis Mateucă, rapidul atacant al celor de la Mailat reușind un gol foarte spectaculos. Lipova a revenit repede în joc și datorită excelentei evoluții a lui Popa și pavel, dar și a eficacității lui Petrilă. La pauză era deja 4-1.

  Schimbările din a doua parte s-au văzut și în evoluția scorului. Mailatul a câștigat a doua repriză cu scorul de 2-1, dar cei care au marcat primii au fost de data aceasta cei de la Lipova prin Edu. Acesta a fructificat cu capul o centrare a lui Biro. Mailatul a revenit prin eurogolul lui Alin Vidican, șut de la 25 de metri sub bară, Marica fiind cel care a stabilit scorul final cu un șut din interiorul careului.

  Lipova urmează să plece în perioada 13-20 februarie într-un cantonament de pregătire la Băile Felix.

  Voința Mailat se bazează pe același lot de jucători din turul campionatului. De ani de zile, echipa pregătită de George Radu stă pe umerii Pașcu, Bălă, Muț, Drecin, Mateucă și frații Vidican.

  Șoimii Lipova – Voința Mailat 5-3 (4-1)

  Pavel, Petrilă (3), Edu / Mateucă, Al. Vidican, Marica

  Lipova: Denis Vancea – Iercan, Moisă, Calancea, Denuț, Borteș, Sergiu Popa, Cati, Gornic, Flavius Pavel, Petrilă. Au mai jucat: marinca – Țițca, Biro, Ghergar, Ghiță, Edu, Raul Zoica. Antrenor: Marius Grad

  Mailat: Barabaș – Bălă, Muț, Pașcu, Spiridon, Pârvulescu, C. Vidican, Gliguța, Mateucă, Balint, Avram. Au mai jucat: Marica, Lazăr, Mărușteri, Șerban, Alin Vidican. Antrenor: George Radu

  Arbitrii: Jurcă – Costea – Pâslaru

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.