Hălmagiu-Vârfurile. Polițiștii au „executat” mai multe societăți comerciale pentru furt de material lemnos și tăiere fără drept

  de Special Arad | 15 mai 2021, 9:44 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii arădeni, împreună cu reprezentanți ai Gărzii forestiere Arad, Ocolul Silvic “Codrii Iancului” Halmagiu, au verificat modul de exploatare a materialului lemnos în zona Hălmagiu-Vârfurile.

  În urma controalelor desfășurate la mai multe societăți comerciale au fost constate două infracțiuni silvice, constând în tăierea fără drept și furtul a 47,5 metri cubi de material lemnos. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune contravențională conform Legii 171/2010, în valoare de 15.000 de lei.

  Au fost confiscați faptic 42,355 metri cubi de material lemnos în valoare de 6.242 lei și valoric 16,7 metri cubi de material lemnos în valoare de 3.493 de lei.

  Aceste activități se desfășoară permanent, urmând a fi verificate, în perioada care urmează, alte societăți comerciale cu atribuții în exploatarea și valorificarea materialului lemnos.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.