joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Suntem cu toții de Liga 2. Dacă nu ne trezim să reacționăm, finalul nu va fi deloc fericit”

  de Lucian Dănilă | 3 februarie 2023, 9:42 PM | Sport

  0

  UTA se întoarce din nou învinsă de la Ploiești, teren pe care în luna noiembrie a pierdut cu Petrolul, iar astăzi cu Chindia, ambele înfrângeri fiind la același scor, 1-2. Atunci, în noiembrie, a fost redebutul lui Gyuszi Balint la UTA, iar astăzi a trecut și cel de-al optulea în Superliga fără ca echipa să câștige vreunul.

  Dacă adunăm și meciurile care au dus la demiterea lui Ilie Poenaru, UTA este la 14 meciuri consecutive fără victorie, iar misiunea salvării de la retrogradare este una tot mai grea.

  Știam că se va rezuma la o luptă. Eu zic că am controlat ostilitățile. E greu să speri când primul șut pe poartă e gol. Am avut puterea să punem presiune, am egalat, am avut bară, am avut ocazii, dar apoi a venit acel șut. Nu pot să îmi explic. Jucătorii și-au dorit să câștigăm, am avut momente în care am riscat, dar e foarte greu. Vulnerabilitate defensivă ne arată ca ăștia suntem.

  Le-am spus și băieților, suntem cu toții de Liga 2. Dacă nu ne trezim să reacționăm, finalul nu va fi deloc fericit. Mi s-a transmis că golul lui Milosevic e perfect valabil. L-am apreciat pe Mladinovici că lasă jocul mai liber, dar la un duel aerian s-a fluierat fault. Nu vreau să îl învinovățesc, dar este un gol perfect valabil. Nu vreau să dau vina pe arbitraj, dar parcă se adună prea multe. Sunt greșeli inexplicabile pentru nivelul și pretențiile unei echipe de primă ligă. Tot timpul bară și afară, bară și în teren, nu avem și noi o dată bară și gol. Trebuie să avem 4-5 ocazii uriașe ca să putem da gol.

  Trebuie să găsim resursele necesare pentru că înjumătățirea punctelor ne dă speranțe. Mai avem timp să aducem jucători și cred ca vor mai veni pentru că unii jucători au anumite limite. Se vede cât ne-a lipsit Aly Abeid. Erion își dorește foarte mult, dar și azi a avut niște erori greu de explicat. Va reveni Aly și sperăm că vom remedia din această vulnerabilitate defensivă”, a declarat Gyuszi Balint după partida cu Chindia.

  Referitor la soarta sa pe banca Bătrânei Doamne, Gyuszi Balint a continuat: „La mine nu e vorba de a ține de un post. Dacă se consideră ca problema cea mai mare e la nivelul băncii tehnice, eu sunt dispus oricând la discuții, dar eu sunt primul care spune să mergem la luptă. Decizia este la conducerea clubului”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.