miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Nu plec!” Suporterii l-au așteptat în afara stadionului: „Noi suntem sprijinul tău”

  de Lucian Dănilă | 21 decembrie 2020, 9:36 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  Perioadă foarte nefastă în cariera de antrenor a lui Gyuszi Balint. Patru înfrângeri consecutive pentru echipa pe care o pregătește, după ce la un moment dat UTA cocheta cu locurile de play-off.

  Înfrângerea din această seară, însă, a fost una rușinoasă. Rușinoasă atât ca scor, cât mai ales ca atitudine. Balint și-a pus oarecum cenușă în cap imediat după joc, atunci când a venit la un dialog cu suporterii arădeni în imediata vecinătate a arenei. „Poate am greșit și eu atunci când, la cald, am dat în jucători după înfrângerea cu Sepsi. Credeți-mă să suferă și ei, dar vă spun că atâta timp cât voi fi în vestiarul echipei UTA, cei care vor fi cu mine acolo vor da totul pe teren. Este un moment greu și voi avea cea mai grea vacanță. Ustură această înfrângere, doare rău. Mă doare pe mine, vă doare pe voi toți, dar îi doare și pe jucători. Este un final de an trist pentru noi, dar dacă ne referim la anul 2020, a fost un an bun pentru UTA, am obținut promovarea în prima ligă și suntem pe locul 9 la jumătatea campionatului. Aș vrea să mă lupt la locurile fruntașe, dar sunt realist și vă spun aici că UTA în acest an trebuie neapărat să se salveze de la retrogradare”, spunea Balint în fața fanilor arădeni.

  Balint spune că cei care îmbracă tricoul acestui club trebuie să simtă ce înseamnă acest club. „Sunt unii care nu știu ce este spiritul UTA, care nu înțeleg ce înseamnă acest club. Sunt jucători care nu v-au văzut niciodată pe voi, pe suporteri, pe stadion. Vă spun că atunci când vă vom avea alături, pe stadion, nimeni nu mai pleacă învingătoare de la Arad!”

  Fanii l-au încurajat și l-au aplaudat, cerându-i să nu renunțe. „Am venit acum aici ca să îți arătăm că pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi, noi suntem sprijinul tău. Suntem alături de tine”, i-au transmis suporterii.

  Înainte de a veni la întâlnirea cu suporterii, Gyuszi Balint a dat o declarație pentru televiziuni:

  ”Îmi cer scuze fanilor, dar ăștia suntem la ora actuală, trecem printr-un moment foarte dificil.

  Suntem însă la jumătatea campionatului, trebuie să rămânem realiști, obiectivul este menținerea în prima ligă, mai sunt meciuri de jucat, puncte puse în joc.

  Ne-a luat valul când am reușit rezultatele surprinzătoare, am bătut campioana CFR, pe Dinamo, chiar și la Botoșani. Ne doream și noi mai mult și suporterii așteptau alt parcurs, dar realitatea spune că UTA trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării.

  Ne doare acest rezultat, terminăm anul urât. Acum trebuie să ne scuturăm de ceea ce s-a întâmplat pe final de 2020. Eu nu sunt genul care să renunțe, lupt până la capăt, dar dacă clubul vrea o schimbare sunt deschis, interesul meu este interesul echipei.

  Acum toată lumea suferă, dar ce facem, cedăm, dăm bir cu fugiții?  Eu sunt un luptător iar eu sunt convins că vom termina campionatul cu fruntea sus ,” a declarat Gyuszi Balint.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nici sa nu te gandesti Gyusi sa pleci!Tu,ne-ai promovat,nu altul.Cel putin campionatul asta.Daca revenim pe stadion,nu mai scoate nimeni nici macar punct de la Arad.Va impingem de la spate.Conducerea,Primaria ar trebui sa se lupte sa revena suporterii pe stadion,un loc liber-unul ocupat si cu 4-5 mii atmosfera va determina si jucatorii.HAIDE UTAaa…

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.