marþi, 3 octombrie, 2023

Special Arad Logo

  Gyuszi Balint: „Șansele noastre de salvare s-au diminuat”

  de Lucian Dănilă | 23 aprilie 2023, 4:35 PM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  UTA a pierdut un nou meci în Superliga și se îndreaptă spre liga secundă. Gyuszi Balint a apărut la interviul după meci și a spus că nu se gândește să plece, fiind încrezător că poate salva echipa, deși în acest moment a mai rămas doar varianta salvării în urma unui baraj.

  Gruparea arădeană va disputa joi semifinala Cupei României pe Cluj Arena, contra echipei Universitatea Cluj, dar gândurile lui Balint par a fi concentrate dincolo de acest meci, pe disputele din campionat cu Hermannstadt și FC Argeș.

  Prima lovitură liberă am luat gol. Cu Botoșani s-a întâmplat la fel. A fost un început echilibrat de joc, dar am luat gol după o greșeală greu de explicat. În a doua repriză am egalat, am pus presiune și apoi a fost acea minge pierdută inexplicabil la mijlocul terenului după care sistemul de prevenție a fost groaznic.

  Am încercat după acel gol toate variantele ofensive, cu doi atacanți, cu Otele, dar Chindia este o echipă care știe să țină de rezultat. În acest moment nu putem să ne gândim decât la un loc de baraj, dar și pentru acel loc avem de luptat, avem niște meciuri teribile.

  În momentul acesta pentru noi important este campionatul. Avem o semifinală de cupă, dar gândurile noastre sunt la campionat. Avem trei zile la dispoziție să găsim soluțiile apte din punct de vedere fizic și mental pentru semifinala cu Universitatea Cluj. Doza noastră de încredere este scuturată destul de tare. Avem un meci foarte greu cu Hermannstadt după care urmează un alt meci capital cu FC Argeș.

  Ducem lupta până la final, nu este nimic pierdut, chiar dacă șansele noastre de salvare s-au diminuat. Vom lupta pentru baraj.

  Și pentru băieți este foarte dificil momentul și trebuie să conștientizăm cu toții că trebuie să luptăm pentru a ne asigura acel loc la baraj.

  Eu am încredere că putem să ne salvăm”, a spus Balint la finalul partidei pierdute de UTA pe terenul Chindiei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E tragic….dar trei motive sânt…1 Meszar trebuia să predea la sponorii veniti si acuma ramânea salvatorul utei nu sa mearga dupa falca dărâmătorul de stadioane….2 ….Liga Suporterilor nu acuma ar fi trebuit să invârtă rahatul ci după ce echipa sa salvat…..3 …echipei care are un nivel slab…nemotivat…de loc profesionist…nici de Liga 2…..iar la Cluj ce rost are… Se pierde si acolo…cam așa e când fugi dupa doua iepuri dar tu nu ai nimic….celor 3 puncte poate multumii adevăratii suporteri care sânt cel mai frumos public din România….uitai sa scriu…multumim si FRF caci doar ei de acolo din inprejur vor Liga 1

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.