marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Guvernul vrea ca activitatea firmelor ce nu respectă măsurile anti-Covid să fie suspendată temporar

  de Special Arad | 3 februarie 2021, 5:59 PM | Naţional

  0

  Premierul Florin Cîțu a anunțat că în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență s-a propus ca firmele care nu respectă măsurile de prevenire a pandemiei să aibă activitatea suspendată pe perioadă determinată.

  „Este o propunere pentru elaborarea unui act normativ prin care să fie instituită o măsură complementară a suspendării activității pe o perioadă determinată pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de combatere a răspândirii Covid-19”, a afirmat Florin Cîțu.

  „Am văzut că amenzile nu mai au nici un efect”, a mai subliniat premierul.

  Premierul a adăugat că au fost multe discuții în momentul în care autoritățile au relaxat condițiile pentru anumiți operatori economici:

  „Din păcate, chiar dacă unele restricții au rămas în vigoare, vedem foarte mulți operatori economici care nu respectă aceste restricții. Această propunere vine exact după acestei observații, pentru un act normativ care să reglementeze această situație cu suspendarea activității pe perioadă determinată”, a spus Cîțu.

  sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.