Gunoaie pe câmpii, hai să le-aruncăm în lac, copii!

  de Raluca Medeleanu | 15 aprilie 2015, 10:15 AM | Știri Arad | Strada

  1

  Vine, vine primăvara. Se așterne-n toată țara. Gunoaiele-s pe câmpii, dar zău(!), hai să le-aruncăm în lac, copii! 

  Special Arad a mai tot scris despre felul execrabil în care arată lacul de la Pădurice. Iată doar câteva exemple:

  • Filme cu proști: Lacul de la Podgoria se umple de alge (surpriză!) inclusiv pentru că fântâna arteziană este pornită când plouă!
  • Algele lacului de la Pădurice își așteaptă monumentul…
  • Așteptând „monumentul” Marii Uniri și asortându-se cu peisajul politic, e plin Lacul Pădurice de crapi koi… roș-portocalii…

  Am avut și o campanie de conștientizare, în acest sens: Provocarea Apă Cristalină a dorit să tragă un semnal de alarmă oficialităților asupra metamorfozării lacului într-o mare mizerie plutitoare de gunoaie și alimente-n putrefacție. Însă, pe cât scriem mai mult, pe atât parcă lacul de la Pădurice este lăsat și mai mult de izbeliște.

  Ba mai mult, ca act de sfidare (căci altfel nu îl putem interpreta), au început să facă teste de funcționare a fântânei arteziene, ignorând complet jegul ce o înconjoară. Ba, pardon! Mai trimit câte un om pe o plută să mai adune câte o buruiană. Rezultatul… e frecție la picior de lemn.

  Dar nu-i bai că-i tot lacul un focar de infecție, avem țevi stropitoare-n mijloc, la care să ne holbăm în voie! Trăiască Aradul – oraș absolut occidental!

  lac padurice (5)

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.