vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Grupul International Alexander Holding a devenit proprietar al primei companii de transport din România certificată TAPA1

  de Lucian Dănilă | 1 februarie 2021, 9:58 PM | Business | Știri Arad | Topic special

  0

  INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING, companie specializată în transport și logistică, al cărei fondator este omul de afaceri arădean Simion Apreutese (foto), ce conduce o companie de referință, își extinde afacerea prin achiziția Vio Transgrup – prima companie de transport de la noi din țară certificata Tapa1.

  Grupul Internațional Alexander Holding (IAH) a obținut acordul de la Consiliul Concurenței și a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020.

  Valoarea tranzacției nu a fost facută publică de fondatorul International Alexander, însă finanțarea acesteia a fost susținută de Unicredit Bank.

  De asemenea, Deloitte Romania a asistat International Alexander în procesul de achiziție a companiei Vio Transgrup.

  Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clienții International Alexander Holding vor beneficia de o gamă diversificată, specializată și cu focus pe securitatea întregului lanț de transport și logistică.

  În plus, International Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoaștere în ultimii patru ani ca fiind „Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

  Așa cum Special Arad a mai scris despre Simion Apreutese și grupul International Alexander Holding, începând din vară compania a devenit cel mai important sponsor privat al clubului de fotbal UTA Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.