International Alexander Holding vine alături de UTA! „Poate nu e o coincidență că avem, ambele, culorile alb-roșu”

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2020, 4:29 PM | Sport | Topic special

  1

  Fotbalul arădean este aproape de a face pasul spre Liga 1 pentru prima dată după 12 ani de absență. UTA este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante, dacă nu chiar cel mai important, branduri ale Aradului.

  Alături de gruparea arădeană a venit, astăzi, un alt mare brand al orașului, International Alexander Holding, una dintre cele mai importante companii în economia Aradului, dar și națională, o companie înființată de un arădean, Simion Apreutese, în urmă cu 17 ani.

  La conferința de presă organizată în această după amiază a fost prezentă Loredana Apreutese, manager general al companiei. După ce a fost prezentată de Alexandru Meszar, Loredana Apreutese a spus câteva cuvinte despre companie:

  „Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2003, având sediul social în Arad.

  Compania noastră a devenit un furnizor independent de transport și logistica (3PL), cu accent pe sprijinirea clienților noștri cu activități generatoare de plus valoare în vederea îmbunătățirii operațiunilor aferente lanțului de aprovizionare.

  Cu peste 1.000 de angajați, compania este specializată în furnizarea de servicii complexe de logistică și transport clienților din industriile automotive și de tehnologie”.

  Cifrele privind colaborarea dintre club și International Alexander Holding sunt și rămân confidențiale, iar în spatele acestora stă în primul rând faptul că Simion Apreutese este un mare amator de fotbal, urmărind acest fenomene atât pe plan local cât pe plan autohton, dar și internațional.

  „Soțului meu îi place foarte mult fotbalul și, fiind localnic, de aici din Arad, a crescut practic cu UTA. Este o echipă de tradiție și, totodată, o echipă în care noi avem încredere că poate să facă din nou mari performanțe. Poate nu este întâmplător și faptul că atât compania noastră cât și clubul UTA avem aceleași culori, alb și roșu. Este o vorbă care spune că nimic nu este întâmplător în viață…”, a continuat Loredana Apreutese, managerul companiei International Alexander Holding.

  Cifra de afaceri a companiei International Alexander Holding este de 100.000.000 de euro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.