duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Gradinariu: „Nu am nicio emoție! UTA este echipa cea mai bună”

  de Lucian Dănilă | 18 septembrie 2014, 4:31 PM | Sport

  0

  Codruț Grădinariu, team-manager al clubului UTA, spune că nu are nicio emoție înainte de partida pe care gruparea arădeană o dispută sâmbătă la Sebiș, cu Național din localitate. El înlătură orice fel de suspiciune și accentuează, din nou, faptul că pentru acest club politica este ceva paralel.

  „Un meci cu exact atâta importanță ca și cel trecut și cel următor. Se contabilizează același număr de puncte, chiar dacă apare o încărcătură emoțională mai mare pentru unii. În niciun caz pentru noi. Suntem echipa cea mai bine pregătită tactic, tehnic și fizic, cu cel mai bun lot de jucători și cei mai buni antrenori. Personal, nu am nicio emoție, sâmbătă va câștiga cel mai bun”, spune Codruț Grădinariu.

  El a vorbit și despre concepte, și a readus în discuție modelul băncilor de rezerve. „Vrem să venim cu ceva nou, cu un alt mesaj. Ați văzut băncile de rezerve, sunt apropiate, una lângă alta, pentru că dorim să facem ca acest sport să fie înțeles altfel, iar termenul de respect să fie tot mai mult întâlnit. Nimic nu este întâmplător la acest club, totul este intenționat, gândit, pentru că vrem să promovăm sportivitate, respect, fair-play”, a continuat Grădinariu.

  În ceea ce privește partida de la Sebiș, Codruț și-a amintit un detaliu din… copilărie. „Tatăl meu a fost foarte apropiat domnului Feieș. Probabil, dacă nu stăteam lângă echipă stăteam lângă el în tribune”, spune el.

  codru 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.