vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Pâncotei, Iosif Retter, „exilat” de Gheorghe Feieș după gard (VEZI FOTO)

  de Lucian Dănilă | 22 septembrie 2014, 12:59 PM | Culise | Sport

  2

  Iosif Retter, primarul orașului Pâncota, a ținut să fie prezent la derby-ul din Liga a 3-a de la sebiș dintre echipa locală Național și UTA. Poate că lucrurile nu i s-au potrivit așa cum se gândise de la plecarea de acasă. Retter a văzut meciul de undeva din zona băncii de rezerve a gazdelor, fiind ignorat de colegul și prietenul său Gheorghe Feieș.

  „Acolo, la oficială, lângă Feieș pot sta doar cei de la Steaua sau cine știe de unde. Eu nu am avut loc… Asta e… Așa se întâmplă câteodată”, spunea primarul Retter la pauza jocului. Se pare că bunele relații dintre Retter și Feieș au devenit amintire odată cu disputele din play-off-ul campionatului trecut, tot în Liga a 3-a, atunci când cele două victorii ale celor de la Șoimii Pâncota au contribuit decisiv la promovarea formației antrenate de Dan Cuedan în detrimentul celor de la Sebiș. Atunci, Feieș lăsa de înțeles că cei de la Pâncota ar fi beneficiat de ajutor de la arbitrii dar și de la patru jucători care atunci apărau culorile formației din Sebiș.

  El chiar a dat un verdict la pauza meciului Sebiș – UTA, atunci când arădenii conduceau cu 1-0. „O să vedeți că mâine la ora 6 (n.r. ora 18), Abrudean nu va mai fi antrenor la Sebiș…” Echipa gazdă a egalat după pauză și chiar putea tranșa meciul în favoarea sa la cele două mari ocazii din ultimele minute. Astfel, în ceea ce privește schimbarea lui Abrudean, Retter nu a avut dreptate.

  În ceea ce privește echipa din Pâncota, Retter a spus că la Șoimii totul este sub control, deși se simțea un iz de ironie: „la noi totul e în regulă că încă nu suntem pe ultimul loc. Mai e Bihorul sub noi…” Șoimii a pierdut meciul disputat sâmbătă la Satu Mare, scor 1-3 cu Olimpia. La pauză, echipa din Pâncota conducea cu 1-0 prin reușita lui Sălăjan.

  retter 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un frustrat, acest primar de Pâncota Și nu țin partea lui Feies omul se comporta la fel cu se comporta cei din Pâncota cu el nimic mai mult nimica mai puțin . Dar nu pentru a venit el la Sebiș , a venit sa mai vadă câte ceva ca la el în Pâncota în afară de promovare și câteva scaune la stadion doua benere și în SEMAFOR nimic de câțiva ani , tristul adevăr!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.