sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roli Nagy: „Pentru meciul cu Sebiș nu ne pregătim altfel decât pentru Sâmpetru German!”

  de Lucian Dănilă | 18 septembrie 2014, 5:07 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Antrenorul Bătrânei Doamne spune că meciul pe care echipa pe care o pregătește îl dispută la Sebiș este pregătit la fel ca oricare altul. „Este tot un meci în care se dau trei puncte la victorie și un punct la egal”, sunt vorbele lui Roli prin care încearcă să mai ia din presiunea pusă pe echipa sa.

  Roli a antrenat la Sebiș, dar spune că a fost o perioadă mai nefericită din viața adversarei sale de sâmbătă. În schimb, a rămas în relații bune cu cei de acolo, chiar dacă „am trăit dezamăgirea că nu am putut rămâne mai mult”, spune fostul jucător al Stelei.

  „Nu pregătim altfel meciul decât cel cu Sânpetru German (n.r. câștigat de UTA în liga a 4-a cu 27-0) sau orice alt joc. Am rămas cu o dezamăgire, m-am dus cu gânduri mari la Sebiș, mi-aș fi dorit longevitate. Însă ne-am despărțit amiabil, a rămas respect între noi. Domnul Feieș și cei care-l ajută au realizat ce au realizat, o echipă frumoasă, merită felicitări”, spune Roli Nagy.

  El crede că Sebiș are un singur dezavantaj comparativ cu echipa sa: omogenitatea. „Au adus jucători care au confirmat la nivelul ligii a 3-a și nu numai. Ne-am întâlnit de două ori în vară, a fost plăcut în Cupă, goluri multe, spectatori pe măsură, am ieșit învingători. Dar obiectivul mai mare e în campionat. La omogenitate e posibil să stăm noi mai bine, dar jocul le dă conotație specială jucătorilor. Ambele echipe avem oameni capabili să facă diferența”.

  roli 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.