marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sebișul lui Feieș pune capcane Bătrânei Doamne! Întâlnire de taină cu oficialii de la Pandurii…

  de Tudor Bogdan | 29 ianuarie 2015, 2:28 PM | Culise | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Este o lege nescrisă în fotbal, ca de altfel în toate sporturile de echipă, care spune că ceea ce nu poate rezolva echipa în teren trebuie să rezolve conducerea clubului. Cam așa stau lucrurile și în lupta pentru promovarea în liga secundă din seria C4 în care evoluează echipele din Arad. Național Sebiș se află în dispută directă cu UTA Bătrâna Doamnă – așa cum este înscrisă echipa în campionat, alături de ele fiind și Mamma Mia Becicherecul Mic.

  Din cele întâmplate în această iarnă, cel puțin aparent, Mamma Mia a cam aruncat prosopul, lăsând câțiva jucători importanți din lot să joace tocmai la contracandidatele din Sebiș și Arad. Este arhicunoscută dorința primarului din Sebiș, Gheorghe Feieș, de a-și vedea echipa în liga a doua. Disperarea cu care își dorește îndeplinirea acestui deziderat l-a trecut prin tot felul de stări, una mai rea ca alta, mai ales după ce a realizat în vara trecută că a pierdut promovarea în fața prietenului său, Pavel Piroș, președinte la Șoimii Pâncota. Prietenia lor s-a răcit chiar de atunci, pe mai multe canale Feieș transmițând că Piroș „l-a făcut cu jucătorii”. Mai mulți jucători de la Sebiș au fost dați afară fiind suspectați că nu și-au apărat corect șansele la meciul direct de la Sebiș, câștigat de Pâncota cu 2-0.

  Mai că nu scotea flăcări pe gură primarul din Sebiș atunci când s-a văzut înfrânt, iar prin mass-media apăreau declarații cum că s-ar retrage din acest fenomen. Nu a făcut-o… Nici nu putea atâta timp cât echipa din Sebiș este cea mai mare consumatoare de bani de la bugetul local din tot Sebișul! Echipei i s-a făcut hotel, jucătorii au salarii exorbitante pentru nivelul la care joacă, iar în tur, Național Sebiș a câștigat câteva meciuri cu o ușurință care i-a făcut pe jucătorii clubului UTA să își pună anumite semne de întrebare. Nu s-a demonstrat nimic. Nu a transpirat nimic…

  Feieș le-ar fi jurat apropiaților săi că nu va mai pierde niciodată cum s-a întâmplat cu Pâncota și va face tot posibilul în acest sezon pentru a o vedea pe Național Sebiș în liga secundă. Lideri la jumătatea campionatului, jucătorii din Sebiș și-au cam făcut datoria pe teren, mai puțin la unele meciuri cum ar fi cele cu UTA, Mehedinți sau Becicherecul Mic, cu toate trei încheind la egalitate. Pentru a promova însă, Sebiș are nevoie și ca echipele cu care luptă la vârf să se mai împiedice. Dacă cu Becicherecul Mic se pare că problema este deja rezolvată, prin oraș se vorbește că zilele trecute, Feieș s-a întâlnit cu oficialii celor de la Pandurii Târgu Jiu. Nu știm locul, știm doar că s-au văzut, iar motivul nu a fost vreun transfer sau vreo colaborare.

  Cei de la Sebiș le-ar fi cerut celor de la Pandurii să oprească cu orice preț pe UTA. Echipa a doua a celor de la Pandurii joacă pe teren propriu cu UTA în etapa a 3-a a returului din seria C4, tocmai cu o etapă înainte de marele derby dintre UTA și Sebiș! Chiar cu un egal la Târgu Jiu, UTA nu ar mai putea depăși Sebișul nici dacă câștigă meciul direct. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.