vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Gluma se-ngroașă în… realitate! Snoop Dogg a anunțat că va veni, totuși, la Bogata de Mureș

  de - | 19 martie 2016, 5:04 PM | Monden

  0

  Rapperul american Snoop Dogg a anuntat in urma cu cateva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata in Romania.

  Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram pe când se afla în turneu în Columbia la Bogota și, din greșeală, a dat check-in în Bogata, județul Mureș. Văzând ce nebunie a creat în rândul internauților, acum, starul și-a anunțat fanii români că această „greșeala” va deveni „foarte curând, realitate”.

  Poza a strâns peste 70.000 de like-uri și în jur de 1000 de comentarii, multe din partea românilor, amuzați. Unii au pus confuzia pe seama mahmurelii de la pălincă sau pe fumatul excesiv, în timp ce alții l-au îndemnat să „arunce niște verde peste România”. Cineva se întreba dacă nu cumva „a greșit avionul” de întoarcere în Statele Unite.

  i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata

  Posted by Snoop Dogg on Friday, March 18, 2016

  Câțiva români glumeți au creat deja și un event pe facebook numit „Concert SNOOP DOGG, Romanian TOUR 2016”, setat pe data de 1 Aprilie. 64000 sunt „interesați” și 37000 au anunțat că vor participa la eveniment 🙂

  snoop dogg in romania

  Sursa: Știrile ProTV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.