joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rapperii americani vor să investească într-o aplicaţie de mobil care ajută oamenii să-și găsească dealerii legali de droguri

  de - | 23 martie 2016, 11:51 AM | Monden

  0

  Rapperii Snoop Dogg, Method Man, Redman se numără printre starurile din industria rap care vor să implementeze o aplicație inedită. Aceasta le va oferi posibilitatea consumatorilor de marijuana să detecteze „farmacii” în care drogul se vinde legal, potrivit contactmusic.com.

  Rapperi au discutat cu BlazeNow, companie ce a configurat un motor de căutare menit să localizeze distribuitorii de droguri locali de pe teritoriul Statelor Unite, a declarat directorul de la BlazeNow, Jeremy Carr.

  „Method Man & Redman sunt la curent cu stadiul răspândirii conceptului şi aplicaţiei BlazeNow de ceva vreme şi sunt pasionaţi de idee, le place aplicaţia, vor să se implice”, a spus Carr.

  „Am mers cu ei la evenimentul High Times Cannabis Cup unde au cântat, am cumpărat de acolo un pâlc de pălării promoţionale, apoi ei s-au tirat către Las Vegas unde trebuiau să cânte cu Lil Wayne. În orice caz, sunt foarte interesaţi de aplicaţia pe care am inventat-o”, a adăugat directorul de la BlazeNow, a cărui companie se va lansa pe piațp pe 20 aprilie.

  Mai mult, și Snoop Dogg şi Wiz Khalifa sunt partizani ai fenomenului, în timp Ghostface Killah a semnat un contract pentru un nou „ulei extras din haşis” ce se va numi „Woo Goo”.

  Sursa: B1 TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.