vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cum „a ajuns“ Snoop Dogg la Bogata de Mureş în loc de Bogota

  de - | 15 martie 2016, 12:24 AM | Monden | Social Media

  0

  Snoop Dogg (44 de ani) a scris în mod eronat pe Instagram că se află în comuna Bogata, din judeţul Mureş, chiar dacă era în Bogota, capitala Columbiei. Primarul comunei din România a declarat că îl aşteaptă pe raper cu pălincă de prune, în timp ce fanii români l-au luat la rost pe Instagram.

  Celebrul raper a postat pe contul său de Instagram o poză în care spune că se află în Bogata, Mureş, chiar dacă în acel moment acesta era în Bogota (Columbia). Din greşeală sau din confuzie acesta a tastat greşit şi a postat că se află în România. De fapt, Snoop Dogg este în Columbia, la festivalul Estereo Picnic.

  Cu toate acestea, primarul comunei Bogata, Lazlo Barta, a declarat pentru Agerpres că raperul este aşteptat cu pălincă de prune sau de mere şi cu cioarbă de moare de varză cu carne de porc. Tot el a declarat că americanii care au venit la Bogata s-au simţit extrem de bine, aşa că raperul poate să vină întrucât există locuri de cazare, iar mâncarea tradiţională este de excepţie.

  „Dacă vine, îl aşteptăm cu ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem şi porc la proţap, dar în primul rând îl aşteptăm cu o inimă deschisă şi curată. La noi, la Bogata, avem şi o pensiune la care urmează să facem recepţia finală, e o pensiune mică, de nouă locuri. Este loc de cazare şi pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă – eu sunt şi producător agricol. Avem şi Colina Sasului, o sală de nunţi cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradiţională şi s-au simţit bine. Deci poate să vine Snoop Dogg şi cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare şi aici oamenii au sufletul curat şi îi aşteaptă cu drag“, a declarat Lazlo Barta.

  Comuna Bogata din judeţul Mureş are 2.019 locuitori.

  După cum era de aşteptat, fanii artistului au început să-l ironizeze pe acesta, pe motiv că a încurcat Bogota, Columbia, cu Bogota, Târgu Mureş: „uita-te la locatie :)))“, au început să scrie românii pe Instagram imediat după postarea lui Snoop Dogg. Nu se ştie dacă artistul a priceput că a făcut o greşeală, cert este că ardeşenii i-au spus şi ceva pe limba lui: „Fain la Mures, ha?!“, „Bogota trebuia sa fie :))“, „We love you Snoop!“ sau „Hello from Borşa!“, scrie adevarul.ro.

  giphy
  156024_855026911289574_7511961647695729193_nsnoopdogg_ruleaza_sarmalesnoop dogg bogata de mures

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.