miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Gică Popescu este liber! A fost eliberat pentru bună purtare

  de Special Arad | 18 februarie 2015, 7:28 PM | Sport

  0

  Fostul internațional Gică Popescu este în libertate, scrie fanatik.ro. Condamnat în „Dosarul Transferurilor”, Popescu a fost eliberat în urma comportamentului ireproşabil, dar şi a muncii depuse în cadrul închisorii.

  A fost eliberat doar pentru cinci zile! „A transmis că doreşte să petreacă tot timpul cu familia şi vrea să îşi pună puţină ordine în afaceri, are mari probleme cu autorităţele fiscale ale statului”, scrie fanatik.ro.

  După ce anul trecut i-a fost respinsă cererea pentru eliberarea condiționată, Popescu se bucură de cinci zile de permisie alături de familia sa. „Joi trebuie să se întoarcă la Penitenciar, a fost liber de duminică. Are două scopuri: să vorbească mai mult cu cei doi copii şi să îşi pună la punct, cât poate, afacerile, care au intrat într-un regres ce pare fără sfârşit”, a continuat fanatik.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.