joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ghinion maxim pentru un arădean! Ieri a fost victima unui accident, astăzi i-au căzut ornamentele pe cealaltă mașină… (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 3 aprilie 2015, 9:51 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Plimbarea cu mașina pe străzile Aradului a devenit un sport extrem. Cel mai bine o știe Alexandru Obrad, tânărul arădean care ieri a fost victima unui accident în cartierul Sânicolaul Mic, accident din care a scăpat nevătămat, dar mașina, un Volkswagen Golf V necesită… „daune totale”.

  CITIȚI ȘI: Accident urât pe strada Frumoasei! Trebuie să moară cineva ca să fie montate semne de circulație? (FOTO)

  Rămas fără propria mașină, Alex a folosit în această dimineață mașina părinților săi, un Opel Vectra C. Se afla chiar în centrul Aradului, pe strada Horia, aproape de turnul despre care am tot scris că stă să cadă. Noroc sau ghinion, decideți dumneavoastră… Nu i-a căzut turnul pe mașină, dar i-au căzut ornamentele de pe clădirea învecinată și acum și Opelul a suferit daune.

  „E incredibil ce mi se întâmplă”, spune Alexandru Obrad. „În două zile mi-au fost distruse două mașini. Voi face plângere și voi chema și pe cei de la Poliția Locală”, a spus el, la cald. „Opelul e zgariat. Noroc că nu s-a spart parbrizul. Sunt doar zgârieturi și e puțin înfundată tabla. Dar sperietura a fost mare. S-a auzit o bubuitură foarte puternică”, a continuat el.

  Dincolo de ghinionul său personal, pentru arădeni, în general, a devenit foarte periculos să se plimbe pe străzile din centrul Aradului. Sunt zeci de clădiri istorice cu mari probleme, care, atunci când bate vântul mai tare se dezintegrează efectiv. Cad țigle, ornamente, bucăți din balcoane, iar acest lucru pot aduce daune materiale importante, dar, mai mult, pot provoca victime omenești!  

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.